Autor: Informer.rs

25.07.2024.

14:00

Foto: Instagram video printscreen

Magazin

Najseksepilnija medicinska sestra nikad vrelija! Bacila uniformu pa pokazala čime raspolaže (VIDEO)

Aline Limas, koju je magazin Plejboj proglasio za "najseksepilniju medicinsku sestru na svetu", napustila je svoj svakodnevni posao i posvetila se Onli Fensu platformi, gde sada zarađuje 28.000 funti mesečno.

Tridesetogodišnja Aline, koja je radila kao glavna medicinska sestra u intenzivnoj nezi, radila je oko 44 sata nedeljno zarađujući pritom 3.086 funti mesečno. Međutim, nakon što je odlučila da promeni karijeru, uspela je da pokrene sopstveni "biznis" prodajući provokativne fotografije putem interneta.

Njena zarada je postala znatno veća - sada zarađuje 28.000 funti mesečno, a dobila je i pažnju svetski poznatog Plejboj magazina. 

- Zamenila sam stetoskop kamerama i nikad nisam mislila da će me to odvesti ovako daleko. Oduvek sam volela da brinem o ljudima, ali našla sam novu strast u izražavanju kroz kreiranje sadržaja - rekla je. 

- Moje samopouzdanje je poraslo i bila sam spremna za ovu novu fazu u životu. Divno je biti prepoznata na tako jedinstven i poseban način - dodala je. 

Aline je oduvek imala želju na ovaj način da zarađuje, ali nikada nije imala hrabrosti, iako je često maštala o tome. Čekala je da dovede svoje telo do savršenstva kako bi mogla dati otkaz i posvetiti se fotografisanju. 

- Svi su sumnjali, kolege su me ogovarale i kritikovale kada sam rekla da ću da napravim OnliFens. Kada sam javno objavila linkove, mnoge kolege su se pretplatile na platformu, uključujući i ženski pol - rekla je ona. 

Aneli je postala glavna tema na radnom mestu i svakodnevno je dobijala raznorazne poruke od prijatelja koji prate njen sadržaj svakodnevno - neki kritikuju, drugi vole. 

Ipak, ističe da joj je najbitnije da ima podršku od roditelja i da joj je ovo definitivno najbolja faza u životu.