24.07.2024.

16:04

Foto: Promo

Magazin

Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode!

Zlatibor, odavno već centar turističke ponude Srbije, postaće ove subote i prestonica mode kada će renomirani modni kreator Igor Todorović upriličiti modnu reviju svoje Resort 2025 kolekcije inspirisane, između ostalog, prirodnim odlikama Zlatibora i panoramskim prizorima iz gondole. 

Informer

 

Okupljanje gostuju počinje od 17 časova, a prema konceptu i estetici Igora Todorovića, zvanice će biti dočekane u narodnoj nošnji zapadne Srbije. Potom sledi vožnja Gold Gondolom uz promovisanje lepota zapadne Srbije, dok na trećoj, završnoj stanici goste očekuje revija Resort 2025  koja udružuje snage Zlatibora, Ateljea Igor Todorović.

Informer

 

Najduža panoramska gondola na svetu spojiće ovog vikenda modu i turizam, kulturu i tradiciju, prirodu i novu estetiku uz akcentovanje mirisa, pogleda i ukusa Zlatibora.

O kolekciji Resort 2025 

Kolekcija Resort 2025 spoj je inspiracije s pogledom na lepotu prirode koji se pruža iz Gold Gondole, ka zlatnim odsjajima Zlatibora. Kolekcija je izrađena od pažljivo biranih tkanina i elemenata koje je čine autentičnom i posebno izrađenom za ovu priliku. Kreacije koji neguju autentičnost, ljubav prema kvalitetu, lepoti i brizi o planeti, pratiće dan revije od jutra do večeri, slaveći lepotu žene. Bela i zlatna su osnovne boje ove modne priče, a krojne linije su autentični potpis Ateljea Igor Todorović koji je uvek dosledan zanatskom umeću i pažljivoj izradi. Modeli od lana, svile, čipke, kože i posebnih metalnih detalja sastavni su deo kolekcije, koja takođe sadrži i limitiranu seriju tašni koje su posebno dizanirane za ovu priliku.

Informer