Autor: Informer.rs

26.07.2024.

11:00

Foto: profimedia

Magazin

Obukla haljinu od veštačkih noktiju! Bezosova verenica šokirala izgledom, ovo nikad nije viđeno (FOTO)

Loren Sančez, zaručnica Džefa Bezosa, privukla je pažnju mnogih fanova i korisnika društvenih mreža zahvaljujući nesvakidašnjoj kreaciji kojom je naglasila dekolte. Ona ima 54 godine i izgleda fantastično! 

Naime, pozirala je u kratkoj haljini modnog brenda Šijapareli koja je napravljena od veštačkih noktiju. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, isfeniranom frizurom i dijamantnim minđušama. Pozirala je u izlasku zajedno sa svojom prijateljicom Natašom, koja je nosila istu kreaciju.

Komentari ispod fotografije su se samo nizali i bili uglavnom pozitivni. Istina je da je veoma retko da žena u tim godinama izgleda toliko dobro, da joj svaka kreacija odlično stoji. 

- Predivna si! Pitam se je li haljina zaista u potpunosti napravljena od veštačkih noktiju u crvenoj boji. Samo sam radoznala -  napisala joj je jedna devojka u komentarima na Instagramu, na šta joj je Lauren potvrdno odgovorila. 

- Kako izgledaš, savršeno, a ova haljina je baš jedinstvena kao i ti - glasio je drugi komentar. 

- Ti si poludela od novca izgleda - bio je treći. 

Paparaci su je nedavno fotografisali dok je vozila jet-ski u Grčkoj. Njeni istrenirani mišići bili su u prvom planu, pa je prikupila brojne komplimente.

Loren Sančez, koja ima 54 godine, definitivno pokazuje da se može izgledati fantastično u bilo kojem dobu.