25.07.2024.

12:07

Foto: printscreen instagram

Magazin

Svi su gledali u poseban detalj na jakni Novaka Đokovića! Izgleda nikad bolje, stajlingom je zapalio Pariz (VIDEO)

Novak Đoković se sa suprugom Jelenom pojavio na specijalnoj večeri u Ricu u organizaciji "Vogue Adria" čiju naslovnicu je nedavno krasio. Njegov stajling privukao je veliku pažnju. Nosio je jaknu marke "Lakosta" koju ne možete da kupite u slobodnoj prodaji.

Poznati maneken Džordž Ozboirn nosio je ovu jaknu na "Paris Fashion Week" u martu ove godine. Naš as je prva osoba koja se u javnosti pojavila u ovoj jakni kao zaštitno lice Lakosta.

Poseban detalj na jakni privukao pažnju

Novak je nosio oversized jaknu sa crno-belim printom. Mnogi su bili iznenađeni njegovim modnim odabirom, a jedan detalj na ovom komadu je poseban. Na jakni se vidi teniska mreža i teniser koji je zamahnuo da udari lopticu.

Oni koji su to primetili zapitali su se ko je lik na majici i na zvaničnom Instagram profilu Vogue Adria u komentarima pronašli da se radi o Reneu Lakostu, francuskom teniseru, biznismenu i inovatoru, koga su navijači prozvali Krokodil. Po njemu je slavni brend dobio prepoznatljivi znak. Novak sa ovom kompanijom sponzorski ugovor, ali čak i nevezano za to, ovaj modni odabir mu po kroju i stilu dobro stoji.

Jelena održala lekciju iz stila

Sa našim teniserom je bila i njegova supruga koja je sve zasenila, pa i slavnog muža. Jelena je blistala u beloj lepršavoj haljini koja je blago strukirana, dok se od kukova širi. 

Haljina je kreacija modne kuće "Aleksandar MekKvin", a cena je oko 2.000 evra. Za ovu priliku je izabala bež sandale i punđu i opet dokazala zašto važi za ikonu modnog stila.