29.07.2024.

17:40

Foto: Madrine fotos/Savo Milankov

Magazin

Svila i zlato sa vrha Zlatibora! Igor Todorović predstavio najnoviju kolekciju na neobičnoj destinaciji (FOTO/VIDEO)

Umesto Pod parolom "Budite prirodni, budite predivni, budite vi", prezentovao je reviju inspirisanu prirodnim lepotama Zlatibora i panoramskim prizorima iz gondole. Manekenke su umesto klasičnom modnom pistom, prošetale na ćilimima u eto motivima, koji su se nalazili među stolovima gde su sedele brojne zvanice iz sveta mode, kluture ali i biznisa.

Informer

 

Poznati kreator kaže da ga je Zlatibor, vožnja gondolom i pogled sa visine oduševio i zato je rešio da prvi put u takvom okruženju predstavi svoje modele.

- Radili smo šest meseci na ovoj pripremi. Pronašli smo da je spoj Zlatibora, lepote prirode, gondole, kao nečeg inovativnog, mode i lepote možda pravi spoj. Privilegovani smo što upravo ovde može da se desi prezentacija kolekcije RESORT. Kolekcija se sastoji iz 18 vižuala. Rađena je u prirodnim tkaninama koje su sve biorazgradive. Dakle, radi se o svili, lanu, pamuku i mnogo ručne dorade. Bela i zlatna su osnovne boje ove modne priče - istakao je Todorović i dodao:

- Ideja je bila da pokažemo da u čarobnoj prirodi moda može da nađe svoje mesto i da je to mesto spajanja susreta ne samo među ljudima, vec i medu lepotom i modom. Nikada ranije nisam imao reviju na ovakvom ambijentu, ovo je prvi put, samim tim je i veliko išcekivanje. Ovo jeste jedan nov dogadaj koji se prikazuje potpuno okružen prirodom, na divnom lokalitetu kakav je Zlatibor.