01.08.2024.

12:00

Foto: profimedia

Magazin

VRELI KADROVI SA PLAŽE! Poznate dame pokazale gole grudi, ne zna se koja je bolja (FOTO)

Pogledajte slike glumica, manekenki i pevačica koje su se borile protiv vrućine tako što su skinule gornji deo kupaćih kostima.

Pevačica Rijana prihvatila je svoju provokativnu stranu u Riju kada je tokom snimanja za magazin Vog na prelepom ostrvu Angra dos Reis, bila u toplesu. Seksi reperka tada je pokazala svoje tetovaže i zlatne narukvice ne noseći ništa osim metalik zlatnog šorca sa visokim strukom, a na glavi je imala šarenu maramu.

Informer

Rijana


Britanska manekenka i glumica Keli Bruk koja važi za najzgodniju ženu na planeti pre nekoliko godina, pokazala je svoje pozamašne grudi bez gornjeg dela kupaćeg kostima dok se kupala u toplesu u Kankunu. Paparaci su tada uhvatili ovu poznatu damu, a prizor na njeno bujno poprsje ostavlja bez reči. 

Informer

Keli Bruk

Nemačka manekenka Hajdi Klum, uhvaćena je kako se ljubi sa suprugom muzičarem Tomom Kaulitzom na Kapriju. Par koji se venčao na idiličnom ostrvu primećen je na plaži kako uživa u strasnom poljupcu i maženju dok cvrče na italijanskom suncu. Sve je to izgledalo previše za Hajdi pa je zbog silnog žara naklonosti odlučila da podigne još više temperaturu tako što je skinula svoj zapanjujući beli kupaći kostim i ostala u toplesu. 

Informer

Hajdi Klum


Kejti Prajs viđena je pre nekoliko godina u toplesu na plaži na Tajlandu sa tadašnjim dečkom Krisom Bojsonom. Manekenka i bivši Plejbojev model pokazala je svoje silikonsko poprsje bez blama i mamila poglede svakoga ko se našao tada na plaži. 

Informer