01.08.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

Čuvena Šeherzada ne liči na sebe! Turska glumica koju su Srbi obožavali promenila lični opis (FOTO)

Naime, Berguzar koju pamtimo kao crnokosu lepoticu sa prekrasnim osmehom postala je opasna plavuša i to ni manje ni više nego sa kratkom kosom. 

Čini se da je ova promena imidža jako prijala glumici koja nikada bolje nije izgledala. 

Na najnovijim fotografijama skoro je i neprepoznatljiva, iako ako je pogledate u oči možete videti onaj nežni pogled glumice koji smo gledali svakodnevno na malom ekranu kada je glumila Šeherzadu. 

Podsetimo Berguzar je u braku sa turskim glumcem Halitom Ergenčom koji je joj bio partner u pomenutoj seriji, a koga pamtimo i kao legendarnog Sulejmana Veličanstvenog.

Jedan od najpopularnijih turskih parova pred kamere je poslednji put zajedno stao 2016. godine, u seriji "Ti si moja domovina". Pred samo snimanje nisu bili u najboljoj fizičkoj formi, pa je Berguzar osmislila dijetu koja im je pomogla da se u kratkom roku oslobode neželjenih kilograma.

Halit je izgubio 14 kilograma, a njegova supruga sedam.

- Jedem sirovo povrće i polupečeno meso. Izbacio sam šećer, namirnice s glutenom i mlečne proizvode. Zapravo, uglavnom sam bio na sirovoj hrani - ispričao je jednom ptikom Ergenč.

Tokom snimajućih dana, koji su bili dugi i naporni, glumac je jeo đumbir, zelene jabuke, šargarepu, cveklu, spanać i celer, potaž od bundeve, salatu od kinoe. Pio je limunadu ili napitak od žitarica, a nije se odricao ni slatkog omiljen mu je bio desert od nane, narandže, kakaa i urmi.