Autor: Informer.rs

06.08.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Pevačica se uhvatila za gole grudi pa prošetala! U seksi kostimu sve kipi sa svih strana! (FOTO)

Rijana je zablistala na karnevalu u kostimu sa perjem koji nije ostavljao mnogo prostora za maštu. Svaki detalj njenog tela bio je vidljiv dok je paradirala obučena kao egzotična ptica.

Pevačica, koja ima 36 godina, ponosno je pokazala svoje obline, šetajući svesna svog tela i samopouzdanja.

Nakon što je postala majka dvoje dece u kratkom vremenskom periodu, Rijana razume koliko je izazovno vratiti se u pređašnju formu.

- S obzirom na to da ovo leto neću imati savršene trbušnjake, imam novi cilj - da uskladim obuću sa donjim vešom - izjavila je to pokazujući veš ispod suknje pre nekoliko nedelja. Rijana je primer da je samopouzdanje ključno i da dodatni kilogrami neće biti primećeni ako volite svoje telo.

Slike i snimci sa karnevala brzo su se proširili društvenim mrežama, a fanovi su uglavnom reagovali pozitivno, ističući da je Rijana prelepa, ali su neki smatrali da je njen kostim bio previše otkrivajući, posebno u donjem delu.

Muzička zvezda, koja je pravi ambasador svoje zemlje, nastupila je juče na karnevalu, pretposlednjeg dana manifestacije koja je počela 31. jula.

Rijana nije bila prisutna na ovoj poznatoj proslavi pet godina, a njen povratak je mnogima izazvao osećaj nostalgije, podsećajući ih na njena ranija pojavljivanja. Fanovi su se pitali da li je trudna ili se samo ugojila, ali ona je nedavno odbacila te glasine. Rijana (36) sa partnerom A$AP Rokijem (35) ima sinove RZA (2) i Riota koji se rodio pre skoro godinu dana.

- Nisam trudna ako se to pitate. Definitivno bih volela da imam još dece. Nadam se, da. Pogledajte kako je sve ispalo - aludirajući na svoje majčinsko iskustvo, izjavila je u intervjuu za "Entertainment Tonight" u junu ove godine