07.08.2024.

13:57

Foto: profimedia

Magazin

Izgleda kao Bog koji se spustio na zemlju! Glumac se pojavio na poznatom grčkom letovalištu - Gori kakav je! (FOTO)

Simon Susina, koji je sinoć viđen na Mikonosu u Grčkoj, ime je koje trenutno osvaja svet filma i mode. Ovaj tridesetogodišnji italijanski maneken tumači lik Načoa, gangstera i zavodnika, u filmu "354 dana", a njegova pojava ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Simona krasi izvajano telo, isklesani mišići, lepo, čvrsto lice i neverovatno plave oči. Njegov celokupni izgled dodatno upotpunjuje sjajan modni stil, čime osvajava srca mnogih. Iako mu je to bio prvi glumački angažman, u svetu modelinga već godinama je poznato i traženo lice. Ugledni brendovi ga rado angažuju, čineći ga jednim od najprepoznatljivijih modela današnjice.

Informer

 

Međutim, ono što najviše intrigira javnost jeste pitanje njegove seksualne orijentacije. Glasine su započele prošle godine kada je na društvenim mrežama podelio fotografiju sa kolegom Mikeleom Moroneom. Dok je Morone oštro demantovao nagađanja o svojoj orijentaciji, Simon se nije oglasio povodom tih spekulacija.

Ipak, poznato je da je od 2016. do 2018. bio u vezi sa venezuelskom manekenkom Marijanom Rodrigez, a nakon toga je bio u kratkoj romansi sa modelom Anom Mojom.

Bez obzira na njegovu seksualnu orijentaciju, jedno je sigurno - na Simona malo ko ostaje ravnodušan. Njegov neodoljivi izgled i šarm privlače stotine hiljada obožavateljki, koje s nestrpljenjem prate svaki njegov korak, kako na modnim pistama, tako i na filmskom platnu.