Autor: Informer.rs

09.08.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Poznata glumica stajlingom šokirala sve! Ovakvu majicu još nismo videli (FOTO)

Oskarom nagrađena glumica Kejt Blančet zasijala je na crvenom tepihu u Los Anđelesu, noseći top napravljen od više od 100 kašika.

Ova australijska zvezda pojavila se u unikatnom komadu švedskog brenda Hodakova, sastavljenom od 102 antikvarne kašike, na događaju posvećenom fanovima filma "Borderlands" u Los Anđelesu, u utorak.

Halter top je dizajnirala Elen Hodakova Larson, koja je antikvarne kašike pronašla u švedskom selu.

Kejt je sa druge strane delovala misteriozno dok je nameštala svoj top koji je zveckao proizvodeći neobičan zvuk. Uz neobičnu top majicu, glumica je ukombinovala klasične crne pantalone koje su pravi modni pogodak u mnogim situacijama kada treba improvizovati, međutim, ovde su samo još više stavile akcenat na neobičnu kreaciju koju je nosila glumica.

Blančetove, koja je poznata po tome što na više događaja nosi iste kreacije na crvenom tepihu - nešto što je prava retkost u Holivudu. Prošle godine, Blančet je ponovo obukla prilagođeno odelo Aleksandra Mekvina na dva različita filmska premijera, četiri godine nakon što ga je prvi put nosila. 

Međutim, ovo nije prvi put da se pribor za jelo koristi u modnom dizajnu. Tokom Londonske nedelje mode u februaru 2023, dizajnerka Dilara Findikoglu, rođena u Turskoj, izradila je zadivljujuću haljinu od antikvarnih noževa.