12.08.2024.

18:00

Foto: Printscreen/Tiktok/sierracannon

Magazin

Pokrijte podočnjake bronzerom! Viralni bjuti trik je zapalio mreže , rezultati su zapanjujući (VIDEO)

U svetu lepote koji se neprestano razvija, TikTok je postao snažna sila koja pokreće nove trendove. Influenserke sada koriste bronzer za prekrivanje podočnjaka i ova metoda je apsolutni viralni hit. 

Trik sa bronzerom

U viralnom videu koji je objavila korisnica Siera Kenon, ona umesto korektora ispod i oko očiju koristi kremasti bronzer kako bi prekrila podočnjake. Zvuči kontraproduktivno, ali rezultati su prilično uverljivi. Sve što je potrebno je da nanesete kremasti bronzer na kapke i područje ispod očiju, a zatim strpljivo blendate.

Slavna šminkerka Kejti Džejn Hjudžs takođe je podelila svoju rekonstrukciju trenda. Objasnila je da se sve svodi na teoriju boja. Ispostavilo se da tople nijanse bronzera deluju slično korektorima narandžaste i boje breskve, koje poništavaju plave i ljubičaste tonove podočnjaka. Korišćenje bronzera za područje oko očiju takođe "podiže" u poređenju sa standardnim korektorom. Ona svejedno doda i malo korektora preko bronzera kako bi rezultat bio nešto blistaviji.

Industrija lepote stalno se razvija, a TikTok prednjači u tim promenama. Zamena korektora za podočnjake bronzerom dokaz je koliko ljubitelji lepote postaju inovativni i vole eksperimentisanje. Iako ova tehnika možda neće u potpunosti zameniti korektore, nudi alternativu. Kakav god da je stil šminkanja, ovaj trend vredi isprobati.