Autor: Informer.rs

14.08.2024.

17:00

Foto: profimedia

Magazin

Estetski hirurg otkrio šta je Tom Kruz sve operisao! Evo zašto mu lice deluje ukočeno!

Holivudski glumac Tom Kruz spektakularnim nastupom zatvorio je ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu. Ipak i pored svih vratolomija koje je izveo, svi su gledali samo u njegovo lice

Informer

 

Njegovo lice povremeno izgleda "zamrznuto" - kao da se trudi da se nasmeje ili napravi bilo kakvu mimiku, a pritom deluje pomalo podbulo. Dugo se spekuliše da je glumac potrošio više od 50.000 dolara na razne estetske zahvate kako bi se borio protiv starenja. Kada uporedimo njegove trenutne fotografije sa onima iz 2017. godine, promena na njegovom licu je očigledna.

Plastični hirurg Šem Japa izjavio je za "Daily Mail" da postoji mogućnost da se Tom Kruz podvrgao zatezanju lica u kombinaciji sa presađivanjem masti. Na društvenim mrežama se često komentariše kako glumčevo lice deluje otečeno.

Informer

 

- Ova kombinacija može biti vrlo efikasna i često je izvodim, ali treba biti oprezan s količinom masti koja se ubrizgava. Kako starimo, dešavaju se dve stvari: koža se opušta, lice počinje da visi, što dovodi do dubljih bora oko nosa, usta, vilice, i opuštenijeg vrata. Takođe, gubimo volumen u predelu slepoočnica i sredine lica, što može rezultirati mršavijim izgledom - objasnio je hirurg Šem. 

- Fejslifting vraća mladalački izgled licu, dok masnoća, koja se uzima sa drugih delova tela, obično sa stomaka ili bokova, i ubrizgava u lice uz pomoć malih injekcija, popunjava izgubljeni volumen. Međutim, ta mast će se i dalje ponašati kao trbušna, čak i kada je na licu. Zato pacijentima naglašavamo da, ako se ugoje, to može biti vidljivo na licu, pa treba biti obazriv s količinom ubrizgane masti - dodao je. 

Doktor je dodao da višak masti na licu ima karakterističan izgled!

- To je natečen, maskolik izgled, gde sredina lica deluje ukočeno -  izjavio je za kraj.

Stručnjaci, takođe, veruju da je Kruz imao funkcionalnu rinoplastiku, laserske tretmane, liposukciju podbratka, i ubrizgavanje filera u jagodice. Posebno upada u oči koliko su Tomovi obrazi popunjeni, piše Daily Mail.