15.08.2024.

10:57

Foto: Profimedia

Magazin

Grudi kipe na sve strane! Bjanka prošetala bez grudnjaka - Ljudi šokirani šta je obukla! (FOTO)

Italijanka Bjanka Censori je sada već mnogima poznata po svojim itekako izazovnim pojavljivanjima gde je u većini slučajeva skoro pa gola. Ipak, sada je obukla haljinu koja iako je kratka, čini se da je nikad duža na njoj. 

Naime, Kanje Vest i Bjanka su se uputili na večeru sa njegovom decom koju ima sa starletom Kim Kardašijan, a kako se priča, mališani su je u potpunosti prihvatili. 

Grudi "kipe"

Iako je ova haljina za nju itekako jedna od "primernijih" stvari koje je obukla, ipak se sve videlo. Njene grudi samo što nisu "iskočile" iz male uske dekoltirane haljinice. 

Kako ima veoma bujne grudi, čini se da ih je veoma teško obuzdati, pa oblači haljine bez brushaltera.

Sama haljina je bila u bež nijansi, veoma kratka i od satenskog materijala. Na celu kombinaciju je obukla i bele hulahopke koje je ukobinovala sa malim zlatnim štiklama. 

Ista je Kim Kardašijan 

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da Bjanka sada više nekog ikad liči na Kim Kardašijan. Crne zalizane kose i izraženih crta lica, podseća na njenu dvojnicu iz mlađih dana. 

Da li je radila neku estetsku operaciju pa se sama sličnost povećala, niko nije upućen jer sama Bjanka nikada ne daje izjave za medije.