Autor: Informer.rs

16.08.2024.

10:06

Foto: Shutterstock

Magazin

Ona ima najveće grudi u Britaniji! Operisala ih je 17 puta - Kipe joj sa svih strana! (FOTO)

Kejti Prajs je nekadašnja manekenka i današnja starleta, a svima je poznata po svojim estetskim operacijama jer ih je imala bezbroj. 

Pre samo nekoliko meseci je bankrotirala zbog neplaćenog poreza od  761.994,05 funti ali i pored te finansijske "krize", ona se pohvalila kako se ponovo zatezala lice, ali i po 17. put povećala grudi. 

Paparaci su je uhvatili dok je bila na odmoru u Turskoj, gde je verovatno i radila sve ove operacije. Zavoji na licu i ožiljci su bili vidljivi,  a grudi ogromne. 

Najveće grudi u Britaniji

Kejti Prajs, koja sebe voli da naziva vlasnicom najvećih grudi u Britaniji, te se ponovo odlučila na povećanje i "zaštiti dragocenu titulu". 

Danas se čini da gotovo nema tela koji nije operisala ili "nadogradila", a uprkos upozorenjima lekara, nema nameru da stane.

Inače, ranije je Kejti, koja prolazi kroz ogromne novčane probleme, priznala da su za njih krivi njeni bivši muževi. Veruje da su je muškarci u njenom životu doveli "do dna" jer je "plaćala njihove živote", što ju je dovelo do bankrota. Objasnila je da su sve njene drame "uvek izazivali muškarci", a u ranijem intervjuu za Times priznala je da je "slaba na ljubav".

Majka petoro dece koja danas živi u Saseksu je prvi put bankrotirala 2019. godine, a prošle nedelje su je na aerodromu dočekali policajci i uhapsili. Nalog za njeno hapšenje je izdat jer je ona "pobela" van država i nije se pojavila na suđenju.