Autor: Informer.rs

18.08.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Megan Markl zablistala u letnjim modnim kombinacijama! Ne zna se koja je lepša (FOTO)

Megan Markl je za različite društvene, humanitarne i kulturne događaje u Kolumbji odabrala nekoliko efektnih i elegantnih modnih kombinacija.

Tako je za posetu rehabilitaciono-inkluzivnim centru u Bogoti, Megan izabrala ležernu beličastu svilenu košulju i midi suknju na preklop.

Dezenirana suknja sa belom osnovom imala je tamne kružiće i delovala vrlo ženstveno. Uz nju je Megan nosila masivnu zlatnu narukvicu i jednostavne otvorene svetlo braon sandale na štiklu. 

Hari i Megan su prisustovali i zanimljivom događaju - Karipskoj školi bubnjeva. Par je probao da svira afričke bubnjeve. Megan je nosila  laganu crnu haljinu na bretele. Haljina je imala tanke bretele i ravan dekolte sa mašnom na sredini i bila prošarana horizontalnim i vertikalnim prugama.

Hari i Megan su potom posetili tradicionalno afro-karipsko selo San Basilio de Palenke. Za ovu posetu Megan je odabrala savršenu letnju kombinaciju.

Nosila je belu lanenu suknju midi dužine i elegantnu bluzu bez rukava. Obula je jednostavne crne ravne sandale, a elegantnom izgledu doprineo je i beli slamnati šešir sa crnom trakom.

I princ Hari je bio veoma elegantan - nosio je bele pantalone i svetloplavu košulju.