22.08.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Bjanka uslikana sa golim grudima za volanom! Novo vrelo izdanje Kanjeove žene potpuno šokira (FOTO)

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Censori, ponovo se pojavila u ekstremno provokativnom izdanju - a ovoga puta, njena sestra Angelina je sve to uslikala i podelila na svom Instagram profilu. 

Angelina je tokom vikenda na svom Instagram nalogu objavila fotografiju svoje poznate sestre, prikazujući Bjanku kako pozira za volanom automobila praktično gola.

Kada nam se čini da ne postoji dalje od toga, jasno je da nas Bjanka uvek nekako iznenadi!

Fotografija je postavljena na Instagram "priču" na Angelininom profilu. Naime Anglelina je zajedno sa svojom majkom poslednjih par nedelja kod Bjanke u gostima.

Angelina je prošle nedelje postavila fotografiju sa svojom sestrom u veoma sličnim  provokativnim izdanjima. Ipak, objava je izazvala kritike od strane obožavalaca poznatih ličnosti zabrinutih za Bjanku i njenu sklonost ka skidanju.

Napadi od strane fanova

Nakon što je Angelina objavila fotografiju na kojoj poziraju ona i Bjanka u izazovnim izdanjima, fanovi ih negativno komentarisali. Istakli su to da sestre nisu svesne situacije i da je Angelina ta koja je morala Bjanki da "otvori oči" po pitanju njene golotinje, a ne da joj se pridruži. 

- Umesto što pokušavaš da budeš kao tvoja sestra, zašto ne prepoznaš problem u kojem se ona nalazi i pokušaš da joj pomogneš - komentarisao je jedan korisnik.

- Jasno je da pokušavaš da se pridružiš stilu svoje sestre, ali zašto je ne podsetiš da je Kanje koristi kao komad mesa - bio je drugi. 

- Sestre se zajedno guraju u propast - bili su samo neki od loših komentara.