28.08.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

Seksi Nataša očarala sve u perverznom bikiniju! Uslikana na plaži, pogledajte vrele kadrove(FOTO)

Paparaci uslikali lepu plavušu dok se opuštala na moru pokazavši od glave do pete kakva je u prirodi. 

Informer

Nataša Okli

Iako za nijasnu deluje drugačije nego na fotografijama sa mreža i dalje je seki i izuzetno privlačna dama. 

Nataša je plažom paradirala u minijaturnom crno-belom bikiniju, pokazavši svoje zanosno telo i ženstvenu građu, njene bujne grudi i zaobljena zadnjica mamili su poglede.

Informer

Atributi sevali na sve strane

Pokazala je i malo celulita, ali ova sitna nesavršenost nimalo ne kvari opšti utisak; upravo suprotno - svi znamo da normalno žensko telo neretko izgleda baš tako.

Nataša, ili kraće Taša, što je njen nadimak na društvenim mrežama, svoj proboj u svet šoubiznisa i preduzetništva otpočela je 2012. godine. Tada je bila tipična 22-godišnjakinja koja je obožavala da provodi vreme na plaži i u kupaćem kostimu; a to je rešila da pretvori u hobi - ona i njena najbolja prijateljica Devin Brugman otpočele su svoja uspešne influenserke karijere tako što su svakodnevno fotografisale jedna drugu u bikiniju.

Njihov hobi se pretvorio u vrlo perspektivnu i uspešnu Instagram marketinšku platformu koja ih je lansirala među milionerke i slavne ličnosti. Taša je vođena tim uspehom pokrenula još niz poslova, uključujući liniju kupaćih kostima "Monday Swimwear", brend nakita, onlajn platformu za vežbanje pilatesa... Danas njena imperija vredi 63 miliona dolara, a na Instagramu je prati preko 3,6 miliona ljudi.

Podsetimo, ova lepotica se u julu prošle godine udala za biznismena Tiodera Čembrejsa na luksuznoj ceremoniji u Italiji.