Autor: Informer.rs

29.08.2024.

12:30

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Provokativne i glamurozne haljine na otvaranju Filmskog festivala u Veneciji! Ove zvezde su bile magnet za poglede (FOTO)

Venecijanski filmski festival otvoren je premijerom filma  "Beetlejuice Beetlejuice" reditelja Tima Bartona, emotivnog partnera Monike Beluči.

Monika i Tim su se pojavili na crvenom tepihu u elegantnom i glamuroznom izdanju. Ona je nosila crnu haljinu sa uskim donjim delom i zanimljivim i raskošnim dekolteom sa puf rukavima. Nosila je i zanimljivu tirkiz ogrlicu sa crvenim kamenom i delovala veoma zanosno.

Sigurni Viver, koja je dobila nagradu Zlatni lav za životno delo, odabrala je glamurozan komplet - sjajni dekoltirani blejzer i jednostavnu dugu crnu suknju koja je sezala do poda.

Posebnu pažnju na crvenom tepihu privukla je mlada glumica Džena Ortega. Ona je nosila dugu crvenu haljinu od tila, golih leđa, s plisiranim donjim delom. Potpuno providna haljina otkrila je crvene gaćice.

Gornji deo haljine je u obliku srca, s tankim bretelama, a crnokosa glumica je ovaj provokativan stajling upotpunila zlatnim nakitom i jačom šminkom.

Vinona Rajder, koja se nije pojavljivala na filmskom plattnu 15 godina, odabrala je suknju od tila, koju je iskombinovala sa belom košuljom i kratkim sakoom. Kosa joj je bila skupljena u visoku punđu, a bila je našminkana u blažim tonovima.

Glumica Kejt Blanšet je za venecijanski crveni tepih odabrala dugu i efektnu metalik haljinu, potpuno usku i u bež tonu. Haljina je imala zanimljiv nastavak - tanak, horizontalni lanac preko ramena.

Kejt je imala  jednostavu frizuru - pustila je plavu kosu dužine do ramena i blago je uvila, a šminka je bila u diskretnim ružičastim tonovima.

Glumica Kamil Kotin pojavila se u atraktivnoj zagasito-crvenoj haljini sa golim leđima,

Na festival su juče pristigle i glumice Mirijam Leone, koja je bila u jednostavnoj, tamno zelenoj haljini, i Anđelina Džoli, koja je u Veneciju došla u braon haljini sa zanimljivim dekolteom.