01.09.2024.

13:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Nije joj bilo ravne, modne kuće su se lomile oko nje! Danas gazi šestu deceniju i ovako izgleda u kupaćem kostimu (VIDEO)

Klaudija je pozirala u belom bikiniju i ponosno pokazala neverovatno zategnuto i zgodno telo. 

Grčki leptir se vratio ove godine za moj rođendan. Hvala vam na svim slatkim porukama - napisala je uz snimak i tako se zahvalila fanovima na čestitkama.

Klaudija Šifer majka je troje dece, sina Kaspara i ćerki Kozime i Klementine. Dobila ih je u braku sa britanskim rediteljem Metjuom Vonom.

Mnogi se pitaju u čemu je tajna savršene figure Klaudije Šifer.

Iako priznaje da ponekad teško odoleva svojim porocima, crnom vinu i čokoladi, verovali ili ne, Klaudija Šifer nikad nije držala dijetu, ali vodi računa o ishrani.

Informer

Klaudija Šifer

- Nisam jedna od onih srećnica koje mogu da jedu sve što požele bez neželjenih posledica po liniju, pa moram promišljeno da sastavljam jelovnik. Jedem tri obroka na dan, izbegavam grickalice između, kao i kofein i alkohol. Dan započinjem voćem jer se ono brzo vari i čisti organizam - rekla je svojevremeno Klaudija.

Dnevnu dozu kalorija smanjila je tako što pre podne jede isključivo voće i povrće, pije sokove od paradajza i grejpa i biljne čajeve. Za ručak jede salate, povrće ili supu, a za večeru proteine u vidu piletine ili ribe.