01.09.2024.

09:00

Foto: profimedia

Magazin

Bred Pit pokosio sve izgledom na festivalu u Veneciji! Zgodni glumac grmi na pragu sedme decenije, niko mu nije ravan (FOTO)

Bred Pit bio je sjajno raspoložen, a njegova 26 godina mlađa devojka Ines de Ramon, plenila je pažnju svih prisutnih u naizgled jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji. Ines je obukla jednostavnu belu majicu koju je ukobinovala sa dugačkom, lepršavom bež suknjom i vrtoglavo visokim potpeticama.

Informer

Bred sa mlađanom devojkom

Bred se takođe odlučio za ležerniji stil, te je takođe obukao belu košulju koju je upario sa kariranim pantalonama, a poseban detalj bile su bež lakovane cipele. Slavni šmeker sve vreme je svoju izabranicu držao na oku i kao pravi džentlmen joj pomogao da bezbedno uđe u čamac.

Zanimljivo je da je njegova bivša žena, Anđelina Džoli, takođe imala premijeru u Veneciji, sa filmom "Marija" o slavnoj operskoj pevačici, ali su se organizatori potrudili da im se rasporedi nikako ne poklope.

Informer

Godine mu ne mogu ništa

Podsetimo, bivši par bio je u braku do 2014. do 2019. godine, dok je njihova veza počela 2005. Imaju šestoro dece i stalno vode razne sukobe.