01.09.2024.

17:47

Foto: profimedia

Magazin

Glumac strasno uhvatio da ljubi manekenku na jahti! 20 godina je mlađa od njega, svima bodu oči! (FOTO)

Glumac Bredli Kuper (49) i supermodel Điđi Hadid (29) već duže vreme ne kriju svoju romansu, a sada su uhvaćeni u strasnim poljupcima. 

Oni su uživali na jahti zajedno sa glumicom Margot Robi i njenim suprugom, a među svima njima su bile još brojne poznate ličnosti. Cela ekipa se opuštala u Italiji, a iz proloženih fotografija, jasno je da su svi bili jako lepo raspoloženi. 

Tajna veza

Ova romantična priča između Điđi Hadid je dugo bila sakrivena od očiju javnosti, a sumnja se da su zajedno od oktobra prošle godine, kada su prvi put i viđeni zajedno. 

Pre nego što su procurile prve fotografije Bredlija i Điđi sumnjalo se da će se pomiriti sa bivšom Irinom Šajk jer je glumac nekoliko puta fotografisan sa njom. Kako se ispostavlja, glumac želi da se angažuje u odgajanju ćerke, ali osim toga emotivno je nastavio dalje.

Sa druge strane Điđi Hadid su mesecima dovodili u vezu sa Leonardom Dikaprijem, ali ona nikada nije potvrdila da se viđala sa glumcem.

Ipak, iako je bilo dosta sumnje u ovaj novi par, Điđi i Bredli su izgleda sve predrasude porušili ovim strasnim poljupcem.