03.09.2024.

18:00

Foto: profimedia

Magazin

Grudi kao baloni, zadnjica čista desetka! Seksi prizori poznate TV zvezde na privatnoj jahti - sve prštalo od strasti (FOTO)

Par je otišao na romantično krstarenje iz kalifornijske Marina del Rej. Seksi rijaliti zvezda uživala je na jahti ispijajući šampanjac i pokazujući svoje vrelo telo, dok joj je verenik pravio društvo. 

Informer

Kortni sa verenikom

U minijaturnom bikiniju atributi od Kortni su bili u prvom planu, ogromne grudi i brutalna guza su bljesnuli na suncu. Po svemu sudeći njen verenik njima ne može da odoli, a realno i retko ko bi ostao imun, pa je objektiv paparaca ovaj par u nekoliko navrata uhvatio u lascivnim pozama. 

Informer

 

Džared je Kortni pipkao po guzi dok su se sunčali na pramcu jahte, ali su razmenjivali i sočne poljupce i u jednom trenutku seksi voditeljka je svom vereniku jasno ponudila i jezik. 

Podsetimo, pevačica i model Kortni Stoden našla se prvi put u centru pažnje američkih medija nakon što se sa 16 godina udala za 34 godine starijeg glumca Daga Hačinsona, ali i po skandalu razotkrivanja slavne voditeljke Krisi Tajgen za sajber nasilje.