Autor: Informer.rs

04.09.2024.

09:04

Foto: profimedia

Magazin

Skoro pa gola - bez blama! Pojavila se u Veneciji prekrivena samo parčetom tkanine (FOTO)

Megan Ria je mlada italijansko-kubanska balerina i manekenka, poznata iz talent šoua "Amici 22", jednog od najgledanijih programa u Italiji.

Zahvaljujući svojoj lepoti, brzo je postala internet senzacija, a sinoć je na Filmskom festivalu u Veneciji privukla svu pažnju.

Megan je nosila provokativan crni korset koji je izgledao kao da je zalepljen za njenu kožu, dok je rukama pridržavala gornji deo. Kada se okrenula, otkrila je potpuno gola leđa, što je jasno pokazalo zašto je stalno pridržavala korset.

Dole je nosila svilenu zlatnu suknju koja je izgledala kao haljina spuštena na kukove, dajući utisak da će svakog trenutka skliznuti. Njena smela kombinacija možda je donela novi smisao trendu "gole haljine". Outfit je upotpunila crnim salonkama i cirkonskim nakitom.

Poseban akcenat dala je afro frizura u čiroki stilu, dok je šminka u zemljanim tonovima dodatno istakla njenu lepotu.

Osim plesne karijere, Megan se bavi modelingom, sarađujući sa brendovima kao što su Laura Biagiotti, Calvin Klein, Benetton i Guess. Takođe se pojavila u nekoliko muzičkih spotova, uključujući one za pesme italijanskih izvođača poput Elodie i J-Ax.