Autor: Informer.rs

04.09.2024.

11:28

Foto: Milena Rakočević

Magazin

Carbon era počinje 13. septembra - Nesvakidašnji spoj mode, umetnosti i tehnologije biće predstavljen na Kalemegdanu

Brend CARBON koji kompanija Laptop centar ove godine predstavlja Srbiji postaviće nove standarde promocije i objediniti modu, umetnost i najsavremenije tehnologije spektakularnim događajem na obroncima Kalemegdana.

"Carbon era" nije samo prezentacija novih tehnoloških dostignuća, već i oproštajna revija legendarne kreatorke Verice Rakočević, koja će  krenuti novim pravcem u prezentaciji svojih kolekcija.

Verica Rakočević, jedno od najistaknutijih imena srpske mode, sa karijerom dugom više od četiri decenije, poznata po nepogrešivom osećaju za stil i sposobnosti da uvek bude ispred vremena, tokom svoje karijere postavila je standarde u modnom dizajnu. 

Informer

Njen rad obuhvata brojne revije i kolekcije koje su redefinisale modni svet u Srbiji i šire. 
Poslednja kolekcija Verice Rakočević, „Kazablanka", koju će predstaviti na događaju "Carbon era" donosi spoj elegancije i inovacije, ukazujući na njenu trajnu sposobnost da ostane relevantna i uvek u koraku sa vremenom.

Informer

Veljko Kuzmančević,  priznat srpski kompozitor, muzički producent poznat je po svojoj sposobnosti da spoji klasičnu muziku sa modernim tehnologijama, stvarajući zvučne pejzaže koji oslikavaju duh vremena. 

Njegova autorska kompozicija za "Carbon eru", koja će biti izvedena u saradnji sa svojm simfonijskim orkestrom dopunjuje viziju brenda Carbon, spajajući mašinu i čoveka kroz muziku koja budi dušu.

Informer

Poseban akcenat događaja biće na Carbon service robot aparatima, dizajniranim da poboljšaju radnu efikasnost i smanje troškove rada, što ih čini nezamenjivim u modernom poslovnom okruženju.

Ovaj dogadjaj pružiće gostima jedinstvenu priliku da dožive kako tehnologija oplemenjuje umetnost i stvara nova iskustva, u ambijentu koji kombinuje istorijsku i prirodnu lepotu Beograda.

Ovaj događaj najavljuje novu eru - eru brenda CARBON, ali i novu fazu u karijeri Verice Rakočević, koja će nastaviti da inspiriše sve one koji su ostali verni njenom jedinstvenom stilu.