Autor: Informer.rs

10.09.2024.

16:00

Foto: Reuters

Magazin

Frizer princeze Dajane otkrio šokantne detalje iz njenog života! Imala je poseban smisao za humor i histerične šale, a u torbi je stalno nosila jednu stvar

Frizer Ričard Dalton je u svojoj knjizi prepričao mnoge doživljaje sa princezom Dajanom i ponovo dokazao zašto je ona bila omiljena princeza, osoba koju su mnogi obožavali.

- Nakon što sam je viđao svaki dan više od jedne decenije, bilo je zabavno oživljavati sećanja pišući knjigu - rekao je Dalton.

Informer

Histerične šale i neverovatan smisao za humor

On je rekao da je knjigu napisao i da bi pokazao koliko je Dajana bila duhovita i zabavna. 

U knjizi, Dalton se prisetio Dajaninog "neverovatnog i pomalo opakog smisla za humor“.

- Njene šale su bile malo histerične. Dajana je stalno pričala viceve ​​i šalila se. a njen smisao za humor je povremeno bio veoma nestašan -rekao je Dalton.

Uvek je imala plastičnu povraćku ili plastični pseći izmet u torbi, kako bi ih stavila ljudima na sedišta kada smo dugo putovali ili leteli. Bila je histerično zabavna i volela je da se šali sa svima nama - navodi Dalton, koji je sa princezom sarađivao od 1981. do 1991.

Informer

 

Često se smejala životu

Dajanin frizer je u knjzi otkrio manje poznate detalje o Dajani.

- Njena duhovita strana je bila veoma slatka. Samo je želela da bude "normalna" i bila je kao i svi mi. Dajana se često smejala životu - napisao je Dalton.

On se u knjizi prisetio anegdote, kada je jedan od pasa kraljice Elizabete došao do Dajane i počeo da joj liže nogu.

- Pomazio sam ga, pošto volim pse, kada je Dajana prišla i korgi je počeo da joj liže noge. Ona je pitala: "Čiji je to pas?". Ja sam joj rekao da je to novi ljubimac njene svekrve. Ona se nasmejala i rekla da ga sklonimo "da joj ne bi olizao sav lažan ten sa nogu" - prisetio se nekadašnji Dajanin frizer.

Informer

Bila je mnogo lepša uživo

Dajana je bila veoma posvećena svojim obavezama, a frizer koji je radio sa njom veoma dugo, navodi da je princeza bila mnogo lepša uživo nego na snimcima i fotografijama.

Dalton je rekao da se nada da će njegova knjiga podsetiti na Dajaninu lepotu i smisao za humor, kao i na to koliko je ona bila divna i iskrena osoba. 

Nadam se da će to inspirisati ljude da budu ljubazni i da se prema drugima ophode sa saosećanjem, baš kao što je Dajana činila dok je bila živa - rekao je Dalton, a prenosi People.