18.09.2024.

20:00

Foto: profimedia

Magazin

U "Čarima" je bila najbolja riba, a pogledajte kako danas izgleda! Da li biste prepoznali Alisu Milano? (FOTO)

Nakon dugogodišnje uspešne karijere na televiziji i filmu, glumica Alisa Milano je konačno zakoračila na brodvejsku scenu, i to u velikom stilu. Milano je 16. septembra debitovala u kultnom mjuziklu "Čikago", koji se igra u renomiranom pozorištu Curtain Call u Njujorku. Ova prestižna produkcija, poznata po svojoj sofisticiranoj priči o slavi, skandalu i džezu iz doba džeza, predstavlja značajan izazov za svakog izvođača.

Informer

Alisa Milano danas

Milano, koja je stekla veliku popularnost kroz svoje televizijske i filmske uloge, posebno je pamtimo po seriji "Čari", gde je igrala jednu od tri sestre veštice koje su se borile protiv demona u svetu.

Informer

Zgodna veštica Fibi

Privukla je pažnju svojom lepotom i vrcavošću, pa su se tada mnoge devojčice i devojke upoređivale sa "Fibi" najmlađom vešticom koja je uspevala svojim moćima da čita misli drugih ljudi i bila ludo zaljubljena u zgodnog demona Kola. 

Informer

Fibi i Kol

Milano je sada uzbudila obožavaoce i kritičare svojim prelaskom na pozorište. Pozorišni entuzijasti sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se njen talent, koji je briljirao na malom i velikom ekranu, odraziti na brodvejskoj sceni.

Prve kritike i reakcije na njen nastup biće pažljivo pratene, a očekivanja su velika s obzirom na to da "Čikago" predstavlja jednu od najizazovnijih i najcenjenijih predstava u teataru.

Možemo primetiti da je zadržala svoju lepotu i dobro poznati očaravajući osmeh iako je kako se čini nabacila koji kilogram više i postala punija dama. 

Informer