Autor: Informer.rs

18.09.2024.

15:00

Foto: printskrin Instagram

Magazin

Veću zadnjicu od njene skoro niste videli! Kad ona prođe svi padaju u trans (FOTO)

Karina Irbi, preduzetnica iz Brizbejna i stručnjak za kupaće kostime, otvoreno je govorila o strahu da bi njen celulit mogao da joj uništi šanse za ljubav.

Ipak, danas je njen partner zaljubljen u svaki deo njenog tela!

Naime, ona je pokrenula sopstveni brend bikinija zato što je bila frustrirana što se u reklamama ne prikazuje realna slika tela

Karina je priznala da je sve to ipak uticalo na nju i da je mislila da njen celulit nikada neće privući  dečka za nju.

- Znaš šta je smešno? Nekada sam mislila da zbog celulita nikada neću imati momka, a kamoli muža. Ljudi bi me gledali s visine“, napisala je Karina. „Nisam verovala da ću ikada biti dovoljno samouverena da uspem u životu. Nikada ne bih putovala na tropska mesta. Nikada ne bih mogla da budem polugola u javnosti. Nema šanse da bih stvorila sopstveni brend bikinija, a kamoli nosila te kostime - podelila je Karina. 

Smešno je to što su sve te stvari postale stvarnost kada sam prestala da marim šta drugi misle i počela da se fokusiram na ono što mene čini srećnom - dodala je. 

Na kraju, naglasila je važnu istinu - uglavnom smo mi sami ti koji se opterećujemo svojim nesavršenostima. Savetovala je ljude da ne dozvole da ih prirodne karakteristike, poput celulita, spreče da žive punim plućima.

Karinin post je očigledno pogodio mnoge, prikupivši više od 26.000 lajkova. Njeni pratioci su istakli važnost prihvatanja sopstvenog tela i pohvalili njen pozitivan stav prema životu.

- Većina momaka, uključujući mene, voli tvoj tip tela. To je savršena ženska figura. Nemam pojma o čemu pričaš -10/10 - komentarisao je jedan. 
Pomogla si mi da se osećam mnogo bolje u svojoj koži. Nikada nisam bila ovoliko puna samopouzdanja . Hvala ti, Karina - bili su samo neki od komentara.