17.09.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

5 boja kaputa biće hit jesenje sezone 2024. godine! Budite prve koje će prošetati ovaj trend i izdominirajte!

Sigurno već imate u svom ormaru jedan klasičan kaput, ali ove jeseni vreme je da osvežite garderobu nekim od prirodnih tonova koji su apsolutni hit!

Boje poput smeđe, bež, zelene i sive dominiraće ulice, pa evo nekoliko saveta kako ih možete nositi.

Informer

 

Topla i elegantna, smeđa boja kaputa savršen je izbor za svakodnevne kombinacije. Ova boja se odlično slaže sa trapericama, neutralnim tonovima, ali i zlatnim ili bronzanim detaljima. Smeđi kaput daje osećaj udobnosti, a uz prave aksesoare može biti i vrlo sofisticiran.

Informer

 

Ako volite sveden i klasičan izgled, bež kaput je pravi izbor. Ova boja daje profinjen ton svakom outfitu, a lako se kombinuje sa tamnim ili svetlim nijansama. Odličan je izbor za poslovne prilike ili šetnju gradom jer zrači elegancijom i jednostavnošću.

Informer


Ova boja kaputa donosi suptilnu dozu boje, a opet ostaje dovoljno neutralna da se uklopi u gotovo svaki stil. Ovaj ton zelene boje je odlična za one koji vole nešto drugačije, ali i dalje žele da ostanu u okvirima prirodnih tonova. Idealno se kombinuje s bež, smeđim i tamnijim nijansama.

Informer

 

Sivi kaput je uvek dobar izbor, naročito za one koji žele minimalistički i urban izgled. Ova boja odiše stilom i praktičnošću, a može biti savršen osnov za modnu igru s detaljima poput šalova, kapa i torbi u jačim bojama. Siva je univerzalna i nepogrešiva, bilo da se odlučite za svetlije ili tamnije nijanse.

Informer

 

Za kraj, ne zaboravimo burgundy kaput, nijansu koja je počela da stiče popularnost u proleće i ne pokazuje znakove zaustavljanja. Ova boja podseća na bogato vino i opalo javorovo lišće, pa nije ni čudo što se zadržala među vodećim trendovima za jesen 2024. Bilo da se odlučite za kaput u ovoj živopisnoj boji ili za detalje kao što su rukavi, kragna ili dugmad, burgundy je savršen način da dodate dašak sofisticiranosti i stila svakodnevnim kombinacijama.

Izaberite kaput u boji koja odgovara vašem stilu i budite spremni za hladnije dane s puno stila!