20.09.2024.

12:00

Foto: profimedia

Magazin

Žene mrze ovaj materijal - Vraća se kao trend jeseni! U njemu se znojite kao "lude" ali ističe obline! (FOTO)

Sama pomisao na lateks može izazvati neprijatnost kod mnogih - materijal je poznat po svojoj sposobnosti da izazove znojenje i neudobnost, a teško je upija vlagu što dodatno komplikuje njegovo nošenje. 

Žene mrze lateks

Veliki deo žena gotovo sve izbegava zbog ovih problema, smatrajući ga nepraktičnim i neugodnim. Međutim, i pored svih svojih mana, lateks se vraća na velika vrata u modni svet ove jeseni.

Ovaj sjajan, ali često neudoban materijal postaje ključni trend na modnim pistama i u javnim pojavama slavnih ličnosti, poput Kajli Džener. 

Informer

 

Iako je lateks često povezan sa specifičnim i ponekad neugodnim iskustvima, dizajneri su odlučili da mu daju novi život i učine ga neizbežnim delom jesenske mode.

Ova jesen donosi revoluciju u svetu mode, gde lateks postaje simbol hrabrosti i stila, uprkos svojoj kontroverznosti. On se pojavljuje u različitim oblicima - od uskih haljina i pantalona do sofisticiranih jakni i aksesoara.

Informer

 

Ljubitelji mode koji žele da ostanu u koraku sa najnovijim trendovima moraće da se pomire sa svim njegovim nedostacima, kako bi se uklopili u najnovije modne pravce.

Ipak, ono što je sigurno, jeste da sam lateks najbolje oblikuje liniju tela. Sužava one delove koje treba i ističe naše obline. 

Povratak ovog materijala na scenu pokazuje kako moda neprestano evoluira, uvodeći nas u nove sfere stila i izraza. Ova jesen će biti prilika da vidimo kako se lateks prilagođava modernom društvu, uprkos svojoj neugodnosti.