Autor: Informer.rs

22.09.2024.

20:00

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Trend boje kose koje će obeležiti jesen 2024! Vreme je za promenu, ofarbajte se i budite hit sezone! (FOTO)

Za jesen 2024. pravi trenutak za promenu boje kose je sada, jer su aktuelni trendovi u frizurama savršeni za stvaranje privlačnog izgleda.

Od dramatičnih transformacija do suptilnih promena, nova sezona donosi bogate čokoladne tonove, tople crvene i zlatne pramenove. Ako planirate promenu boje u bliskoj budućnosti, obavezno obratite pažnju na trenutne nijanse.

Trendovi boja kose za jesen 2024

Bakarne nijanse

Informer

 

Bakarne boje se neprestano vraćaju u modu, a svaka sezona donosi nove varijacije. Ove jeseni, fokus je na bogatim zemljanim tonovima uz dodatak prirodnih nijansi, stvarajući izuzetno nosiv izgled. Nova boja, Copper Contrast, donosi dimenziju kroz plave i smeđe tonove, a ova nijansa je među najpopularnijima u aktuelnim trendovima.

Medeno plava boja

Informer

 

Honey Blonde se vraća u fokus kao savršena nijansa za prelazni period. Tople boje kose za jesen pružaju suptilan prelaz od svetlih letnjih tonova ka dubljim, odražavajući toplinu i sjaj. Idealna je za one koji žele da zadrže svetlu boju kose uz dodatak topline koja osvetljava jesenju paletu.

Braon nijanse

Informer

 

"Tobacco Brown" ostaje izuzetno popularan među brinetama, pružajući luksuzan i ultrasjajni izgled. Ove jeseni, bogate nijanse čokolade i duvana dominiraju, nudeći sofisticirani i elegantan izgled. Važno je odabrati tonove koji se privlačno razvijaju tokom vremena i održati boju u najboljem stanju.

Tamnocrna boja

Informer

 

Bogata crna boja kose vraća se u velikom stilu za jesen 2024. godine. Tamne, moćne nijanse su idealne za one koji žele da ostave snažan utisak. Da bi crna boja ostala intenzivna i duboka, preporučuje se korišćenje tonera za očuvanje njenog bogatstva.