Autor: Informer.rs

24.09.2024.

17:00

Foto: profimedia

Magazin

Kakva seks bomba! Naomi Kembel u crnim halterima diže temperaturu (FOTO)

Naomi Kembel, sa svojih 54 godine, još jednom je oduševila svojim izgledom, pojavivši se u strukiranom providnom sakou i midi suknji, ispod kojih su provirivali halteri.

Ovaj smeli modni odabir dodatno je naglasila visokim štiklama i ogrlicom sa krstom, ostavljajući utisak sofisticiranosti i elegancije.

Iako je njen donji veš bio jasno vidljiv, Naomi je uspela da ostavi daleko od vulgarnog utiska, zračeći atraktivnošću i samopouzdanjem. Sa osmehom na licu, stigla je na reviju skrivajući pogled iza sunčanih naočara, a ceo stajling upotpunila je crnom tašnicom i paž frizurom sa šiškama.

Naomi je seks bomba

Ono što bi na drugima možda delovalo neprimereno, na njoj je izgledalo glamurozno i stilizovano. Naomi je pozirala fotografima, noseći naočare za sunce i držeći tašnu, dok su prisutni komentarisali njen besprekoran stas. Mnogi su se pitali kako uspeva da izgleda tako zanosno i zavodljivo, a da ne pređe granicu ukusa.

Bez obzira na godine, njeno telo ostaje savršeno oblikovano, a njena figura izaziva zavist i kod znatno mlađih žena. Naomi Kembel i dalje dominira modnim pistama, potvrđujući da je pravi modni fenomen.