Autor: Informer.rs

24.09.2024.

15:00

Foto: Tanjug

Magazin

Eva Longorija na modnoj pisti sa grudima na izvolte! Pojavila se u izazovnoj haljini, ovakvu je još nismo videli (FOTO)

U Parizu je održana spektakularna L'Oreal revija u okviru Fashion Week-a, gde su modne piste preplavile brojne slavne dame.

Među zvezdama večeri našle su se Džejn Fonda (86), Endi Makdauel (66), Hajdi Klum (51), Kara Delevinj (32) i Kendal Džener (28).

Ipak, najveće ovacije pripale su Evi Longoriji, koja je u 49. godini još jednom dokazala da s pravom nosi titulu jedne od najlepših žena sveta.

Eva je pistom prošetala u izazovnoj beloj haljini, koja je savršeno naglasila njen bujni dekolte i zategnute noge. Haljina je imala visoki prorez do butina, a raskošan materijal isticao je njena ramena i čuvenu figuru peščanog sata, po kojoj je poznata.

Njeno pojavljivanje izazvalo je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

"Kako je samouverena", "Bravo Eva, zasenila je sve", "Ona je prava lepota" – samo su neki od komentara oduševljenih fanova. Seksi, ali i prefinjena kreacija, sa dubokim dekolteom i šlicem, savršeno je uokvirila Evinu figuru, bez da prelazi granicu vulgarnosti.

Glumica je upotpunila stajling srebrnim sandalama i dijamantskom ogrlicom, dok je razbarušena punđa i besprekorna šminka zaokružila njen izgled. Eva Longorija je još jednom zablistala, očaravši sve prisutne svojim besprekornim stilom i zavodljivom pojavom.