24.09.2024.

23:20

Foto: profimedia

Magazin

Megan Foks se skinula za seksi vruće scene! Muškarci odlepili kada je pokazala bujne grudi! (FOTO)

Holivudska zvezda Megan Foks ponovo je u centru pažnje, ovoga puta zahvaljujući novom naučno-fantastičnom trileru "Subservience", u kojem glumi zavodljivu robotsku pomoćnicu po imenu Alis.

U jednoj od ključnih scena, 38-godišnja glumica pojavljuje se u crnom donjem vešu, dok u seksi scenama s kolegom Mikelom Morone demonstrira svoju impresivnu figuru.

Mikael tumači lik Nika, oca koji se suočava s porodičnim problemima, pa odlučuje da kupi robota kako bi mu pomogao u kući dok mu je supruga bolesna. Međutim, priča ubrzo dobija neočekivani obrt kada Alis postane opasna i kreće da ostvaruje svoje zle namere.

Megan je pokazala sa čime raspolaže

Njeno seksi telo nikoga nije ostavilo ravnodušnim, te su mnogi predviđali uspeh ovog filma samo zbog nje jer je odavno miljenica i fantazija kod mnogih muškaraca. 

Kada se ona skinula samo u donji i gornji veš, vreme je stalo. Jasno vidljivi trbušnjaci su znak da glumica i dalje itekako vodi računa o sebi i da trenira. Ipak, njena faca izgleda kao zamrznuta, gde podseća na starletu Kim Kardašijan zbog raznih estetskih operacija. 

Inače Mikael Morone koji je poznat po po ulozi u Netflixovom hitu "365 Days", takođe je privukao pažnju javnosti zbog veze sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan, dok Megan Foks, s druge strane, ostaje miljenica Holivuda još od svog proboja u franšizi Transformersi.