26.09.2024.

17:00

Foto: EPAimages

Magazin

Žene u Srbiji i širom sveta poludele za ovim čizmama! One su glavni trend jesenje sezone, nosi ih i Bela Hadid (FOTO)

Kaubojske čizme su nezaobilazni modni komad ove sezone, a trend je pokrenula ni manje ni više nego Bela Hadid.

Ono što je najbolje od svega, jeste da je njihova cena veoma pritupačna, te su devojke širom sveta, a i Srbije već uveliko prihvatile ovaj trend

Bela Hadid nosilac trenda

Ova popularna manekenka, koja je u vezi sa kaubojskim i konjičkim trenerom Adanom Banuelosom, već mesecima postavlja trendove i inspiraciju za brojne poznate dame.

Njene modne kombinacije sa kaubojkama ubrzo su postale hit među slavnim ličnostima, a samim tim trend je odmah osvanuo na svim društvenim mrežama. 

Kaubojske čizme, iako su se nosile decenijama unazad, ponovo su u centru pažnje i savršeno se uklapaju u moderne autfite.

Kako kombinovati kaubojske čizme?

Možete ih nositi uz mini teksas suknje za ležerniji izgled, a takođe savršeno idu uz uske farmerke, kožne pantalone, pa čak i haljine. Ovaj trend vam omogućava da izgradite autentičan, boho-stil sa dozom kaubojskog šarma.

Ako želite da upotpunite ovaj izgled, nemojte zaboraviti šešir! Ovaj dodatak već je postao omiljen među slavnim ličnostima, pružajući svaki put upečatljiv i jedinstven stil. Kaubojke će se lako uklopiti u vaš ormar, a uz njih ćete moći da kreirate raznovrsne kombinacije tokom svih sezona.