Autor: Informer.rs

26.09.2024.

14:00

Foto: EPA

Magazin

Džastin Biber ponovo šokirao stajlingom! Zbog ovoga su svi gledali u njegove noge (FOTO)

Do sada nije prošlo pojavljivanje u javnosti, a da je Džastin Biber ostao nezapažen. Njegova žena Hejli Biber i on privlače pažnju gde god da se pojave, a sada su bili "uhvaćeni" dok su ulazili u crkvu. 

Ušetao u crkvu u papučama

Dok je Hejli obučena po poslednjoj modi, Džastin se odlučio za nešto drugačiji stil - Luj Viton papuče, koje su same po sebi veoma zanimljive, ali nikako ne mogu da se oklope uz odeću za napolje. 

Džastin je obukao crnu široku trenerku i gore takođe običan crveni duks bez majice, a ono što je zanimljivo, jeste da je u ruci imao šolju na kojoj je pisalo "tata medved". 

Podsetimo se da su on i Hejli dobili sina Džeka Buza pre samo mesec i nešto dana. 

- Početak trudnoće bio je jako emotivan za mene. Pokušavam uživati u ovim danima kada smo Džastin i ja sami - rekla je Hejli i mnoge iznenadila je do šestog meseca krila trudnoću. 

- Iskreno, mogla sam to prećutati jer se stomak dugo nije primećivao, skoro do šestog meseca trudnoće kada sam to i objavila. Mogla sam nositi široku odeću - pričala je Hejli. 

Danas novopečena mama izgleda po poslednjoj modi. Njen kožni leopard kaput je mnoge ostavio bez daha, te je sigurno da će i on postati jedan od vodećih trendova ove jeseni i zime. 

Celokupan stajling je zaokružila sa crvenim teniskim patikama, običnom punđom i klasičnim farmericama i crnom majicom.