30.09.2024.

10:30

Foto: profimedia

Magazin

Anđelina Džoli kao Merilin Monro! Glumica zadivila u haljini po uzoru na čuvenu divu - nikada lepše nije izgledala (FOTO)

Holivudska zvezda na crveni tepih stigla je u društvu svoje troje dece ćerke Zahare (19) i sinova Madoksa (23) i Paksa (20).

Anđelina Džoli bila je vrlo elegantno odevena, ali u svom prepozantljivom klasičnom stilu. Glumica insistira na neutralnom koloritu u svojoj garderobi, odnosno beloj, bež, crnoj i sivoj boji, pa je i ovog puta izabrala nešto iz te palete.

Informer

Anđelina Džoli

Lepa 49-godišnjakinja opredelila se za belu haljinu koja naglašava struk i koju krasi lepršavi, plisirani donji deo, a ova kreacija nas je neodoljivo podsetila na legendarnu toaletu Merilin Monro koju je nosila u filmu "The Seven Year Itch", a koja je lepršala nad otvorom podzemne železnice, otkrivajući gole noge filmske dive.

Anđelina je izdanje zaokružila dijamantskim, visećim minđušama i sandalama od pliša u burgundi boji, jednoj od najmodernijih boja ove jeseni. Glamurozan pečat dodao je i vamp crveni karmin.

Informer

Anđelina sa decom

I Anđelinino troje dece bilo je lepo doterano, Zahara je izabrala srebrnkastu, dugačku haljinu od satena, dok su se njena braća opredelila za odela Medoks je nosio crno, a Paks sivo.