01.10.2024.

15:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Najlepše jesenje haljine! Ova 4 modela su totalni hit sezone, učiniće vas modnom kraljicom (FOTO)

Informer

 

Životinjske šare su glavni trend za jesen 2024, a leopard print se vratio na velika vrata. Animal printovi, uključujući goveđu kožu, zmiju, zebru ili leoparda, predstavljeni su u kolekcijama haljina koje će biti apsolutni hit ove godine. Skoro svaka modna entuzijastkinja ima bar jednu haljinu sa leopard printom u svom ormanu, nazivajući je "novom neutralnom".

Pliš i antilop

Nezaobilazni materijali za jesen svakako su antilop i pliš u zadivljujućim haljinama. Ove tkanine nisu samo savršene za dodavanje topline i dubine vašoj jesenji garderobi, već nude i nostalgičnu, ali modernu atmosferu. U modu se vraćaju haljine od antilopa ili od pliša.

Informer

 

Boho moda je jedan od najvećih modnih trendova za jesen 2024. Videli smo mnogo haljina od čipke, resa i volana na pistama Nedelje mode u Parizu za jesen/zimu 2024. Ove jeseni, ako želite da budete u trendu, nosite maksi boho haljine sa grubim, ravnim čizmama do kolena.

Informer

 

Dok je jesen često pogodna za nijanse narandžaste, braon boje i duboke tonove dragulja, ove sezone sve je u nijansama crvene. Crvene haljine trenutno dominiraju na crvenim tepisima i u popularnim TV emisijama. Crvena je boja snage koja odiše samopouzdanjem i koja se lepo slaže sa maksimalizmom.

Informer

 

Čipkane i svilene haljine uvek imaju notu seksepilnosti i erotičnosti. Dobro uklopljene napraviće od vas modnu ikonu koja će dominirati ove jeseni. 

Počnite sa malim eksperimentisanjem i vidite gde će vas to odvesti. Ako je vaš komad inspirisan donjim vešom veoma formalan, obavezno izaberite super udoban i jednostavan džemper s kojim ćete ga upariti. Ako vam se čini hiperseksi, onda ga uparite sa androginim blejzerom po meri.