Autor: Informer.rs

30.09.2024.

21:00

Foto: Instagram

Magazin

Bila je prelepa kao devojčica, a danas žari i pali sve! Muškarcima oduzima dah prirodnom lepotom (FOTO)

Da li se sećate čuvenog spota Avičijeve pesme "Wake Me Up" iz 2013. godine? Tamo ste mogli da primetite zelenooku Laneju Grejs, koja je ušla u svet modelinga još kao dete.

Sa samo tri godine, roditelji su poslali njene fotografije modnoj agenciji, što ju je dovelo do uspešne karijere u svetu kampanja i reklama. Već 2010. godine proglašena je jednom od najlepših devojčica na svetu.

Danas, sa 20 godina, Laneja se posvećuje filmskoj industriji i uskoro će je publika gledati u akcionom trileru 72 Hours i novoj sezoni popularne serije The Bold and the Beautiful. Njena strast prema naučnoj fantastici samo potvrđuje želju da se oproba u filmskom žanru tog tipa.

Posebno fascinira što Laneja nikada nije imala estetske zahvate. Obožava boks, skejtbord, teretanu i borilačke veštine, a njen prirodan izgled osvaja srca širom sveta.

Ispod njenih fotografija dominiraju komentari koji hvale njenu prirodnu lepotu. Poreklom iz San Franciska, sa prebivalištem u Teksasu, Lanejina prepoznatljivost potiče od kombinacije španskih, filipinskih i američkih korena.

Danas muškarci širom sveta ne mogu da skrenu pogled s njene očaravajuće lepote i samopouzdanja koje pleni.