06.10.2024.

14:00

Foto: profimedia

Magazin

Šokantna pojava najvećeg zavodnika uzdrmala svet! Žene su ludele za inspektorom Horejšijom, danas njegov izgled zgražava (FOTO)

Glumac Dejvid Karuso se proslavio ulogom u seriji "Istražitelji iz Majamija", a toliko se sjajno uneo u ulogu detektiva da je bio jedan od omiljenih televizijskih likova tog vremena.

Informer

Dejvid kao Horešijo

Njegov upečatljivi stil, elegantna odela i prepoznatljiva riđa kosa i dan-danas se pamte. Serija "CSI: Miami" uživala je veliku popularnost i do kraja desete sezone njen glavni junak, Dejvid Karuzo, zarađivao je 375.000 dolara po snimljenoj epizodi i bio jedan od najplaćenijih glumaca na televiziji.

Nakon završetka serije koja je otkazana 2021. zbog pada gledanosti, Dejvid Karuso se povukao iz glumačkog sveta, a poslednjih godina je gotovo neprepoznatljiv.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz 2023. koje su šokirale obožavatelje. Glumac je izgledao znatno drugačije nego u vreme kada je plenio pažnju na malim ekranima.

Umesto besprekornog izgleda, deluje zapuštenije, sa dužom kosom koja je bila jedini preostali podsetnik na njegov bivši imidž.

- Šta se njemu dogodilo?"

 - Izgleda kao da ima 80 godina - samo su neki od komentara ljudi koji se pitaju šta se dogodilo s nekadašnjim zavodnikom.

Informer

Dejvid danas

Da podsetimo, serija "Istražitelji iz Majamija" otkazana je 2012. zbog pada gledanosti, a Karuso se nakon toga povukao iz javnosti.

Glumac je pre 2023. u javnosti poslednji put viđen 2017. Nakon što je odustao od glume otvorio je umetničku galeriju koja se ubrzo zatvorila. Potom je otvorio radnju sa garderobom u Miamiju.

Dejvid Karuso danas ima 68 godina, živi miran život daleko od svetla reflektora i glamura koji su ga pratili u jeku popularnosti.

Informer