Autor: Informer.rs

08.10.2024.

11:00

Foto: profimedia

Magazin

Novosađanka pokorila Holivud! Nina je obukla haljinu pripijenu uz telo - Gori koliko je zgodna (FOTO)

Na pomen događaja "Veuve Clicquot Polo Classic", prva asocijacija mnogih su spoj sporta, mode i poznatih ličnosti s pravom. Ova manifestacija u Los Anđelesu savršeno kombinuje uzbuđenje polo utakmice sa šarmom modnih kreacija poznatih zvanica.

Među njima, ovog puta, našla se i jedna Novosađanka, Nina Seničar, koja je čest gost prestižnih okupljanja širom Amerike.

Gosti su imali priliku da u Los Anđelesu uživaju ne samo u vrhunskoj utakmici i pikniku na otvorenom, već i u čuvenom šampanjcu. Pre samog sportskog spektakla, poznate ličnosti su defilovale, a spisak zvanica bio je prilično impresivan.

Nina Seničar je bila prava diva

Među njima je najviše pažnje privukla glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je zračila poput prave holivudske dive. Njena haljina, inspirisana stilom Odri Hepbern, donela je spoj retro šika i modernog glamura. Iako jednostavnija verzija raskošne toalete, haljina je odisala elegancijom, sa top izrezom i pufnastim detaljem koji su doprineli da stajling izgleda istovremeno šik i sofisticirano.

Nina je svoj izgled upotpunila klasičnim cipelama sa diskretnom potpeticom i cvetnim detaljem, koji su savršeno naglasili eleganciju njenog modnog izbora. Njena frizura, jednostavna i svedena, bila je idealan kontrast glamuroznoj haljini, čime je postignuta savršena ravnoteža, bez preterivanja za dnevni događaj. Šminka u prirodnim tonovima i suptilne zlatne alke dodatno su naglasile njenu prirodnu lepotu.

Celokupan stajling Nini Seničar pružio je neporeciv osećaj glamura i profinjenosti. Njena pojava bila je pravo osveženje na ovom događaju, ostavljajući utisak koji se dugo pamti. Bez sumnje, postavila je visoke modne standarde na ovom prestižnom okupljanju.