Autor: Informer.rs

09.10.2024.

09:04

Foto: profimedia

Magazin

Skinula se glumica sa ogromnim grudima! Gola u kadi, muškarci van sebe (FOTO)

Sidni Svini, glumica poznata po zanosnoj figuri i ogromnom poprsju, mnogima je postala omiljena upravo zbog svojih atributa, a njene grudi sada su njen glavni adut.

Nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama objavom koja je ostavila muškarce bez daha - potpuno gola u kadi!

Sidni Svini, zvezda serija "Euforija" i "Beli lotos", ne prestaje da šokira i oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama. Glumica, koja je nedavno proglašena za Glamurovu ženu godine, pohvalila se i naslovnicom prestižnog magazina. Iako njena karijera vrtoglavo raste, mnogi tvrde da je njena najveća pažnja usmerena na fizički izgled, posebno na bujno poprsje koje joj je postalo zaštitni znak.

Na poslednjoj seriji fotografija objavljenih na Instagramu, Svini je pozirala potpuno naga u kadi, promovišući novu liniju proizvoda za negu tela. Internet je "eksplodirao" nakon što su njeni obožavaoci videli ove kadrove, a komentari na račun njenog izgleda nisu izostali.

- Muškarci su van sebe - glasio je jedan komentar.

Ovo je najbolji marketinški potez koji smo videli -  samo su neki od komentara ispod njenih objava.

Glumica je poznata po tome što otvoreno koristi svoje atribute kao sredstvo privlačenja pažnje, a mnogi stručnjaci slažu se da su njene bujne grudi ključni deo njenog imidža.

- Njene proporcije su gotovo savršene, a "zlatni rez" se ne odnosi samo na lice već i na figuru - objasnio je poznati plastični hirurg Onur Gileard.

Prema njegovim rečima, Sidni Svini ispunjava sve kriterijume savršenih proporcija - od lica do oblina koje su postale sinonim za njen seksepil.

Osim što dominira društvenim mrežama i naslovnicama, Svini ne propušta priliku da pokaže i svoju poslovnu stranu. Ova glumica sve više ulazi u modni i svet, a   njeni fanovi nestrpljivo prate svaki novi projekat.