09.10.2024.

10:15

Foto: Foto: Tanjug

Magazin

Lepa poput boginje! Pamela Anderson u haljini koja je oličenje elegancije i sa trunkom šminke zablistala na crvenom tepihu

Pamela Anderson je blistala na crvenom tepihu na dodeli nagrada "Glamour Women of the Year". Izabrala je elegantno i ženstveno izdanje koje se savršeno uklapa u nov, suptilniji imidž koji lepa plavuša već neko vreme neguje.

Oličenje elegancije

Pamela se opredelila za toaletu sa potpisom modne kuće Oscar de la Renta, a reč je o komadu koji je zaista majstorska klasa elegancije.

Haljina u svetlo tirkiznoj nijansi prati liniju tela i na vrlo diskretan, sofisticiran način naglašava sjajnu Pamelinu figuru.

Dozu glamura je u ovu kreaciju doneo gornji deo haljine, izrađen od providne tkanine protkane svetlucavim cirkonima.

Holivudska zvezda zaokružila ju je samo dijamantskim minđušama i klasični salonkama u krem boji, a i dalje ostaje verna sada već prepoznatljivoj estetici - minimalističkom mejkapu i jednostavnoj frizuri.

Podsetimo, Pamela je, nakon što je izgubila status seks simbola koji je decenijama imala, debitovala tokom Nedelje mode u Parizu u septembru 2023. sa novim imidžom, odnosno bez trunke šminke. Od tada se na svim javnim događajima pojavljuje sa malo ili nimalo šminke na licu, a njena odluka izaziva podeljene komentare. Jedni joj se dive i obasipaju je komplimentima, drugima se ne dopada kako izgleda.