Autor: Informer.rs

09.10.2024.

14:30

Foto: profimedia

Magazin

Sa ogromnim grudima i u tangama razbaškarila se pred sinom! Silikoni samo što ne puknu, a on je stisnuo (FOTO)

Mama petoro dece mamila je uzdahe i poglede prisutnih na plaži dok je uživala sa svojim sinom Harvijem.

Informer

Kejti i sin

Kejti Prajs (46), nekada uspešna manekenka i kontroverzna britanska starleta, trenutno uživa u odmoru na Kipru a na njene bujne obline, retko ko ostaje ravnodušan. 

Na ovoj sunčanoj destinaciji, Kejti je pokazala rezultate svojih nedavnih plastičnih operacija, noseći minijaturni  bikini koji je jedva zadržavao njene grudi, izazivajući oduševljenje kako među turistima.

Fotografi su je snimili u društvu dečka Džej-Džej Slatera, s kojim je takođe uživala dok se šetala po plaži.

Bankrot je ne sprečava da i dalje ide na estetske operacije!

Iako se suočava s finansijskim problemima nakon bankrota, čini se da to ne utiče na njen užitak tokom letovanja. Osim što je operisala grudi po 17. put, Kejti je nedavno prošla i kroz šest fajsliftinga, što je koštalo oko 12.000 evra.

Njen boravak u Turskoj za ovakve estetske zahvate dovodi do zabrinutosti među njenim bliskim osobama. Njen bivši verenik, Karl Vuds (35), izrazio je strah da bi njena opsesija lepotom mogla imati fatalne posledice, napominjući da je "nikada nije brinula" o rizicima koje nosi anestetik.

U ovom trenutku, dok se Kejti zabavlja, njene lične borbe i kontroverze se ne smiruju, ali ona ostaje fokusirana na uživanje u svom odmoru.