10.10.2024.

15:00

Foto: profimedia

Magazin

Moda se vraća, vreme je da obučemo omiljene košulje! Svi ih imamo, a ove jeseni su u trendu (FOTO)

Sa dolaskom jeseni svedočimo popularnosti kariranog dezena. Od košulja do kardigana, ovaj dezen je osvojio ljubitelje mode, a i brojne javne ličnosti ga smatraju ultimativnim hitom. 

Upečatljiv stajling je zagarantovan

Specifičan po svojim isprepletenim tanjim i debljim linijama, karirani dezen vam omogućava da kreirate upečatljiv stajling i savršen je za jesenji period jer razbija njenu monotoniju, ipak najpopularnije su, ove jeseni, košulje.

Informer

 

 Nose ih i muškarci i žene jer se savršeno uklapaju u kežual, svakodnevne varijante. 

Informer

Holivudski zavodnici poput Bena Afleka i Rajana Rejnoldsa obožavaju da nose ove košulje. Od poznatih dama Džej Lo voli da eksperimentiše sa kariranim dezenom, naročito kad su u pitanju kardigani. Glumica Kejti Holms nosi titulu kraljice ulične mode i diktira trendove. Odevne kombinacije oplemeni sa kariranim modnim komadima za šik stajling.

Ove jeseni pored klasičnih tonova na koje smo navikli, karirani dezen je nešto što se izdvaja i nema sumnje da ćemo na ulicama videti povratak retro trenda iz osamdesetih. A, vama predlažemo da što pre iz ormara izvučete neku staru kariranu košulju i ukombinujete sa farmerkama koje su u trendu ove sezone, više o tome pročitajte OVDE.