Autor: Informer.rs

16.10.2024.

09:12

Foto: profimedia

Magazin

Adrijana Lima šokirala na Victoria’s Secret reviji! Izgleda 20 godina mlađe, telo kao milion dolara (FOTO)

Nakon šest godina pauze, Adrijana Lima ponovo je osvanula na pisti revije Victoria’s Secret, i to sa istim krilima koja su je proslavila.

U blistavom povratku, izgledala je toliko podmlađeno da je teško poverovati da je prošlo skoro dve decenije otkako je prvi put kročila na modnu pistu.

Lice joj je glatko, besprekorne puti, što je odmah pokrenulo spekulacije - šta je radila da izgleda kao da joj je 20 godina manje?

Lima je sinoć dominirala u dva upečatljiva autfita. Prvo se pojavila u crno-roze kombinaciji, a zatim je u crvenoj haljini sa krilima u istoj boji ostavila publiku bez daha.

Na kraju revije obukla je klasičnu crnu haljinu, koja joj se savršeno stajala. Svojom energijom i stavom zasenila je sve ostale manekenke, a njena figura bila je glavna tema na društvenim mrežama.

Na ivici anoreksije?

Međutim, nisu izostali ni kritički komentari. Mnogi su na mreži X izrazili zabrinutost zbog njene premšavosti, toliko da mnogi misle da je na ivici ankoreksije.

Pored toga, započela je i rasprava o tome da li je Lima ponovo podvrgla svoje lice estetskim korekcijama, jer se nekima činilo "prezategnuto."

Nakon revije, Adrijana je zablistala i na zabavi u elegantnoj crnoj haljini, dok joj je kosa bila podignuta u šik punđu. Tako je pokazala da, iako su prošle godine, i dalje drži titulu modne ikone. Od kada je prvi put potpisala ugovor sa "Victoria's Secretom" 1999. godine, Lima je ostavila neizbrisiv trag u svetu mode, a njen povratak na pistu dokazao je da će njen uticaj trajati još dugo.

Ovu spektakularnu reviju je završila prezgodna Bela Hadid koja je prošetala u crvenom brushalteru i oversajz ogrtaču.