Autor: Informer.rs

16.10.2024.

09:27

Foto: Foto: Tanjug/AP

Magazin

Spektakularna revija u Njujorku! Najslavniji svetski supermodeli zablistali kao Viktorijini anđeli (FOTO)

Nove modele popularnog brenda donjeg veša ponele su slavne manekenke Irina Šajk, Eva Hercigova, Tajra Benks, Karla Bruni, Alesandra Ambrosio. Kejt Mos je takođe bila među modelima kao i njena ćerka Lila Grejs Hak. Na pisti su se pojavile i sestre Hadid, Điđi i Bela.

Na pisti je bilo ukupno 50 modela, koji su nosili zavodljive, originalne i seksi modele donjeg veša sa potpisom Victoria`s Secret. 

Reviju je obeleio povratak Tajre Benks i Adrijane Lime. Slavni brend je pozvao i plus sajz modele, a jedna od vodećih plus sajz manekenki današnjice, Ešli Grejem, nosila je čipkani crni bodi. 

Na reviji su viđeni različiti modeli neobičnh boja i oblika. Predstavljen je veš od svetlucavog materijala, izrezan, sa puno traka, providnim i metalnim delovima, sa lančićima, resama, karnerima... Prisutnima je od izazovnih kombinacija zastajao dah.

Neke manekenke nosile su velika, prepoznatljiva krila, zbog kojih su ranije modeli ovog brenda nazvani "Viktorijini anđeli". 

Brend Victoria's Secret je, inače, predstavio novu reviju nakon šestogodišnjeg odsustva. Spektakularan događaj okupio je sve najbolje manekenke današnjice, kao i nekadašnje slavne modele. Na reviji su, kao muzički gosti. nastupale muzičke zvezde Tajla, Šer i Liza.  

Jedan od uzbudljivijih trenutaka na ovoj reviji bio je izlazak na pistu manekenke Adrijane Lime, koja je ponovo počela saradnju sa brendom Victoria`s Secret.