Autor: Informer.rs

16.10.2024.

10:00

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Ima skoro 100 kilograma, a puca od seksepila - Polugola se pojavila! Duplo mršavije joj nisu ni do kolena (FOTO)

Sinoć je u Njujorku održan spektakularan šou Victoria's Secret, a glavna zvezda večeri bila je Adrijana Lima, koja je svojim povratkom na pistu podsetila na zlatno doba ovog modnog brenda.

Uz nju su se pojavili i drugi legendarni modeli koji su zajedno ispisivali istoriju mode, dok je publika bila svedok promene u filozofiji Victoria's Secreta.

Iako je ranije kritikovano zbog optužbi za mizoginiju i neprihvatljivo ponašanje prema zaposlenima, Victoria's Secret sada otvara vrata različitim tipovima lepote.

Tako je sinoć na pisti zablistala i Ešli Grejem, plus-sajz zvezda koja već godinama ruši stereotipe o ženskoj lepoti.

Ona je prošetala u dobro poznatom bodiju gde je istakla sve njene obline. Prelepe prirodne lepote, nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Kada se revija završila pojavila se u satenskoj haljini koja se vezuje sa strane. Ispod haljine jasno se nazirao brushalter koji je bio u animal printu. Toliko je bila seksi i izazovna da su sve oči ostale uprete na njoj!

Ešli je svojim prisustvom još jednom poslala snažnu poruku o važnosti raznolikosti u modi, ističući da lepota dolazi u svim oblicima.

Pored osvrtanja na inkluzivnost, šou je sada pokazao prisutnu težnju ka promenama koje je brend počeo da uvodi u svojoj politici. Dok su ranijih godina pistu krasile isključivo vitke manekenke, sinoć su predstavljene žene različitih građa i stilova, čime Victoria's Secret ulazi u novu eru mode i lepote.

Ešli Grejem, koja se ponosno suočava sa kritikama da "promoviše gojaznost" uvek je puna samopouzdanja i nikada ne ostavlja prostora za sumnju u to da lepota može biti i snažna i inspirativna.

Adrijana Lima je takođe zasijala na pisti Victoria’s Secret revije, ali njen povratak nije prošao bez kontroverzi