Autor: Informer.rs

16.10.2024.

09:56

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Bivša prva dama Francuske u seksi crnom vešu! Karla Bruni nikad izazovnija, izdominirala na reviji (FOTO)

Karla Bruni izazvala je divljenje na reviji brenda Victoria`s Secret u Njujorku pojavivši se na reviji ovog brenda prvi put.

Pokazala je zanosnu figuru u uskom crnom bodiju sa izazovnim dekolteom. Bodi je imao sjajne vertikalne trake i rukave od čipke, a preko crnih gaćica manekenka je nosila čipkane čarape. 

Informer

 

Manekenka je, naravno, imala i krila, kao pravi Viktorijin anđeo. Njena su bila u crnoj boji, a jedan deo na leđima oblikovan je u veliko srce.

Povodom pojavljivanja na ovoj reviji, Karla je rekla da je to njeno prvo  "i verovatno poslednje" pojavljivanje na modnoj reviji slavnog brenda.

- U mojim godinama?! To je veoma uzbudljivo i veoma je neodoljivo. Jer, znate, niko se ne navikne da bude na pisti bez obzira koliko dugo to radi. Dobra je zabava postati anđeo. Imaću krila - rekla je Karla Bruni uoči revije, prenosi StyleNine.

Slavna francuska manekenka je počela da se bavi manekenstvom 1987, kada je imala samo 19 godina. Veoma brzo je postala uspešna, a sarađivala je sa vodećim modnim kućama.

Karla Bruni je blistala na reviji u Njujorku u izazovnom crnom kompletu, rame uz rame sa ostalim Viktorijinim anđelima.