Autor: Informer.rs

16.10.2024.

11:00

Foto: profimedia

Magazin

Kejt Mos u šestoj deceniji izgleda brutalno! Cela u čipki prošetala sa ćerkom, ne zna se koja je bolja (FOTO)

Sinoć je Kejt Mos napravila neočekivani korak u karijeri, stupivši na pistu u ulozi Anđela Victoria's Secret.

U crnoj, elegantnoj kombinaciji, ona je blistala u Njujorku, dok je njena 22-godišnja ćerka Lila Grejs Mos Hak prošetala kao novi model za brend. Mnoge je iznenadilo što se Mos tek sada pridružila Victoria's Secret timu, s obzirom na dugogodišnje zahteve u odabiru modela koji su često izazivali polemike.

Kejt je prezgodna

Ona se pojavila u cela u čipki, u kojoj su se jasno isticale njene istrenirane noge. Jasno je da joj godine ništa ne mogu i da je i dalje prezgodna i prelepa. 

Kejt je stajala rame uz rame sa slavnim koleginicama, kao što su Eva Hercigova, Karla Bruni, Adrijana Lima, Tajra Benks, Ducen Kros i Alesandra Ambrosio, pokazujući da njena harizma ne gubi sjaj. Dok je ona dominirala u crnom, njena ćerka se predstavila u upečatljivom roze izdanju, simbolizujući novu generaciju u modnoj industriji.

Lila, često označavana kao deo "nepo" generacije, našla se pod lupom kritičara. Dok jedni smatraju da ima potencijal, drugi tvrde da joj je ime otvorilo vrata.

U nedavnom intervjuu, ona je otkrila kako je njena majka podržava, ali i priznala da nije dobijala posebne savete za hod po pisti.

- Mama mi je samo rekla da to moram da osetim, da radim instinktivno - izjavila je Lila.

Prethodno ove godine, majka i ćerka zajedno su krasile naslovnicu magazina Vogue i učestvovale u Fendi kampanji, pokazujući koliko su povezane i na profesionalnom nivou. Dok je Kejt Mos koračala uz taktove klasika "I Love Rock 'n' Roll", Ešli Grejem je sa strane podržavala evoluciju brenda. 

Na spektakularnoj reviji u Njujorku, sinoć su se pojavili najslavniji svetski supermodeli zablistali kao Viktorijini anđeli.