Autor: Informer.rs

16.10.2024.

13:00

Foto: profimedia

Magazin

Crvena čipka, seksi donji veš... Bela Hadid ubija kako izgleda, a tek da joj vidite grudi (FOTO)

Bela Hadid oborila je sve s nogu na povratničkoj reviji Victoria's Secret, prošetavši pistom u crvenom izdanju koje je istaklo njen neosporni seksepil i harizmu.

Nakon što je ostavila jak utisak na Nedelji mode u Parizu, Bela Hadid ponovo je zasijala, ovog puta na pisti Victoria's Secret u Njujorku.

Manekenka je iznenadila publiku pojavivši se u smelom crvenom kompletu - čipkanom grudnjaku i gaćicama, sve upotpunjeno spektakularnim, dugim pernatom ogrtačem koji je dramatično klizio po podu za njom.

Bela je nosila crveni komplet koji se sastojao od čipkastog grudnjaka i gaćica, a preko njih je lepršao bogato pernati ogrtač, dodajući dramatičan efekat svakom njenom koraku.

Na visokim sandalama sa crvenim kaiševima, koji su joj elegantno obavijali zategnute noge, zračila je besprekornim seksepilom i elegancijom.

Kosu je stilizovala u ravni bob sa srednjim razdeljkom i blagim crvenkastim tonovima, naglašavajući vatreni efekt čitave kombinacije.

- Ne mogu da verujem da sam upravo zatvorila Victoria's Secret reviju. Šta ti je život -  izjavila je Bela nakon nastupa, pokazujući iskreno oduševljenje što je deo ovog povratka na veliku modnu scenu.

Pored Bele Hadid, na reviji brenda Victoria`s Secret u Njujorku, pojavila se i njena rođena sestra Điđi Hadid kao ružičasti anđeo.